Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta-Elis Δημήτρης Τσιάνης © 2020 Σχεδιασμός ΕVM Technologies

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος Θεραπείας.

 

Εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις:


Η πρώτη περίπτωση είναι να πάει κάποιος σε έναν εκπαιδευμένο θεραπευτή βιοσυντονισμού να κάνει τις συνεδρίες που είναι απαραίτητες.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να πάρει ο ασθενής τις ειδικές, ατομικές συσκευές βιοσυντονισμού και να κάνει την θεραπεία ο ίδιος στο σπίτι του. Όλο και περισσότεροι προτιμούν πλέον αυτό τον τρόπο, για πολλούς λόγους. Καταρχάς οι συσκευές αυτές παίρνουν πολλά προγράμματα υγείας, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιεί ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και ολόκληρη η οικογένεια του για μια ζωή.

Εδώ υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Τις συσκευές αυτές μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κάποιος και την ώρα που κοιμάται, κάτω από το μαξιλάρι του, ή ακόμα και όταν εργάζεται ή κάνει οτιδήποτε άλλο, χωρίς καμιά ενόχληση ή παρενέργεια. 
Το μέγεθος τους είναι περίπου σαν ένα κινητό τηλέφωνο, οπότε είναι εύχρηστες.Επίσης υπάρχουν συσκευές οι οποίες κάνουν πολύ δυνατή αποτοξίνωση σε όλα τα όργανα του σώματος. Εκτός από τα όργανα καθαρίζουν βαρέα μέταλλα, αλλά και παθογόνους οργανισμούς, παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και άλλα που με τις συνηθισμένες μεθόδους είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν εντελώς.

Επόμενη Σελίδα EN-Therapy