Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta-Elis Δημήτρης Τσιάνης © 2020 Σχεδιασμός ΕVM Technologies

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος Διάγνωσης

 

Ο Βιοσυντονισμός είναι μία νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής. Με μια μόνο συνεδρία, μπορεί να εντοπίσει προβλήματα υγείας που ήδη υπάρχουν και επίσης καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Προσοχή: Ο ασθενής για την διάγνωση είναι καλό να απευθυνθεί σε ιατρούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τις διαγνωστικές συσκευές βιοσυντονισμού, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν την εξέλιξη της θεραπείας, αν είναι απαραίτητη η φαρμακευτική αγωγή και πολλά άλλα. Ιατροί κάθε ειδικότητας, αλλά και ομοιοπαθητικοί, βελονιστές κτλ. πλέον κάνουν βιοσυντονιστικές διαγνώσεις.

Το όφελος σε αυτό το είδος διάγνωσης είναι ότι σε μια συνεδρία μπορούν να βρεθούν –σχεδόν- τα πάντα και το κυριότερο είναι ότι βρίσκεται η αιτία, δηλαδή η ρίζα του προβλήματος, που συχνά είναι καλά κρυμμένη από τις συμβατικές μεθόδους διάγνωσης.
Ο ασθενής κρατάει μια μπρούντζινη ράβδο στο χέρι του, από το οποίο περνά διαδοχικά πληροφορίες στην διαγνωστική συσκευή. Έτσι εύκολα και γρήγορα οικονομικά μα προπάντων ανώδυνα, γίνεται μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι επιβαρυμένα.

Επόμενη Σελίδα EN-Diagnosis