Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta-Elis Δημήτρης Τσιάνης © 2020 Σχεδιασμός ΕVM Technologies

Devita AP Mini

Devita AP Mini

Η DeVita AP ΜΙΝΙ είναι μία ηλεκτρομαγνητική συσκευή, που καταπολεμάει τους παθογενείς μικροοργανισμούς. Η δράση της βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία συντονίζονται με τις ταλαντώσεις διαφόρων ειδών παρασίτων, από ιούς έως έλμινθες. Κατ’αυτόν τον τρόπο η συσκευή DeVita AP επιδρά στοχευμένα στην αιτία των ασθενειών, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργεί σε φυσιολογικές, μη επιβαρυντικές από εξωτερικούς παράγοντες, συνθήκες.

Mε 14 ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (COMPLEXES), το καθένα από αυτά εμπεριέχει μια σύνθεση από χειροκίνητα και αυτόματα προγράμματα! • Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς και τα παράσιτα, καθώς επίσης να διατηρήσετε την νεότητα και να βελτιώσετε τις αντοχές σας.

• Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.

• Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.

• Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.

• Υποστηρίζει τον μυϊκό τόνο, προσδίδει φρεσκάδα και ενέργεια.

Επιστροφή EN-DeVita AP Mini