Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta-Elis Δημήτρης Τσιάνης © 2020 Σχεδιασμός ΕVM Technologies

DATA PROFESSIONAL

Η συσκευή Deta Professional αποτελεί ότι πιο ολοκληρωμένο έχει να παρουσιάσει , όσο αφορά την διάγνωση , η εταιρία Deta Elis. Έχει την ικανότητα να κάνει την διάγνωση αλλά και την θεραπεία σχεδόν όλων των ασθενειών. Πρόκειται για την μητέρα των διαγνωστικών συσκευών της Deta Elis.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ακριβής συσκευή και έχει αναγνωρισθεί από το υπουργείο υγείας τόσο της Ρωσίας όσο της Αμερικής και του Ισραήλ , καθώς και άλλων χωρών , ωε επίσημη μέθοδος διάγνωσης.

 Πρόκειται για μία συσκευή η οποία προβαίνει σε έλεγχο του οργανισμού μας σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Εξετάζει την φυσιολογική δομή του σώματος , την βιοχημική καθώς και την ψυχοσυναισθηματική λειτουργία του.

 Η συσκευή έχει την δυνατότητα να προβλέπει πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπευτική αγωγή με αποτέλεσμα να μας παρέχει την δυνατότητα να αναπροσαρμόζουμε την θεραπεία μας προς την σωστή κατεύθυνση. Η θεραπεία έτσι γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί χρόνο , χρήμα αλλά και ψυχικά αποθέματα στον ασθενή.

 Η συσκευή πέρα της διάγνωσης έχει την ικανότητα να εφαρμόσει 5 διαφορετικές μεθόδους θεραπείας. Εφαρμόζει :

    1.      Θεραπεία με ηλεκτρο-βελονισμό

    2.      Θεραπεία βιο-συντονισμού

    3.      Κβαντική θεραπεία

    4.      Ηλεκτρομαγνητική θεραπεία

    5.      Συνδυαστική θεραπεία

 Η συσκευή κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες του χώρου των ιατρικών αλλά και παραϊατρικών επαγγελμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ρεφλεξιολόγους , φυσιοθεραπευτές , σε ιατρεία ομοιοπαθητικής , σε διαγνωστικά κέντρα , σε κέντρα αποκατάστασης , σε κέντρα ολιστικής ιατρικής αλλά και από ιατρούς κλασσικής ιατρικής όλων των ειδικοτήτων όπως καρδιολόγοι , ουρολόγοι καθώς και διάφορες άλλες ειδικότητες.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθή χρήση τηςDetaProfessionalκαθώς και των υπόλοιπων διαγνωστικών συσκευών της εταιρίας Deta Elis είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων τα οποία οργανώνει η ίδια η εταιρία κατά καιρούς στην χώρα μας.

 

Επιστροφή EN-Deta Professional