Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta-Elis Δημήτρης Τσιάνης © 2020 Σχεδιασμός ΕVM Technologies

DETA ELIS

Ο όμιλος DETA ELIS HOLDING είναι πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στην προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών ευεξίας με βάση τις αρχές του βιοσυντονισμού, ενώ επίσης προσφέρει υπηρεσίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχετιζόμενες με την τεχνολογία την οποία εφαρμόζει στα προϊόντα της (βιοσυντονιστική θεραπεία).


Η απαρχή της πορείας της εταιρείας ήταν η κατασκευή των πρώτων συσκευών βιοσυντονισμού που απευθύνονταν στους επαγγελματίες της υγείας το έτος 1992 στο Ζελενογκράντ της Ρωσίας, υπό την εταιρική επωνυμία «ELIS».
Το 1998 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε ένα μεγάλο τεχνολογικό βήμα εμπρός της εταιρείας με την κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής « Deta – Professional », η οποία κατοχυρώθηκε με πατέντα ευρεσιτεχνίας.
Την ίδια χρονιά (1998) το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας χορήγησε άδεια στην εταιρεία για να διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις με την συσκευή στα δημόσια νοσοκομεία.


Μετά από είκοσι έτη επιστημονικής έρευνας, κατασκευάστηκαν φορητές συσκευές βιοσυντονισμού ανάλογες των οποίων δεν υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία, με βάση το μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα των φορητών συσκευών και υπό την εμπνευσμένη ηγεσία των ιδρυτών Τατιάνα Καναπλιόβα και Ρομάν Νόβικοφ, επέλεξε το δικτυακό μάρκετινγκ σαν σύστημα προώθησης των συσκευών της και μετέφερε την έδρα της στην Φούλντα της Γερμανίας μετονομασθείσα σε DETA ELIS HOLDING.

Το όραμα και ο στόχος πλέον της εταιρείας είναι η τεχνολογία της να μπεί σε κάθε σπίτι σε όλη την υδρόγειο και όλοι να γίνουν μέτοχοι των ωφελημάτων της χρήσης των συσκευών της.
Όλο το έργο της εταιρείας διεξάγεται με γνώμονες τον σεβασμό στο προϊόν της και τον σεβασμό στον άνθρωπο. Οι καινοτομίες της DETA ELIS HOLDING είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας που πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους Ρώσους Φυσικούς επιστήμονες και ειδικούς ιατρούς, οι οποίες έλαβαν χώρα σε κλινικές, νοσοκομεία και πανεπιστήμια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ειδική ανεξάρτητη ομάδα ιατρών παγκοσμίως, υπό την επωνυμία DETA MED, υποστηρίζει επιστημονικά το έργο της εταιρείας και εφαρμόζει ενδεδειγμένα πρωτόκολλα για την επαναφορά της σωματικής ευεξίας και της ψυχοσυναισθηματικής αρμονίας.

EN-DETA-ELIS